Споделете с приятели:

Пролетният сезон на програмата Healthy Kids започва в началото на февруари и ще продължи до края на месец май. Тренировките са насочени към деца на възраст между 5 и 14 години.

Заниманията ще се провеждат в следните дни:

Деца на възраст 5-6 години

С най-малките ще тренираме в събота (10:00 часа) и неделя (17:00 часа). Фокусът е върху координация, баланс, създаване на основа за правилни движения, гимнастика, тичане, скачане. Тренировките в двата дни ще са различни, т.е. ако имате желание и възможност, може да посещавате и двете занимания.

Деца на възраст 7-9 години

Тренировките за групата 7-9 години са три: сряда от 18:30, събота от 11:00 и неделя от 16:00. Децата в тази група са най-активни и имат най-голяма нужда от динамика. С тях поставяме основите за развитие на хармонично, силно и балансирано тяло.

Игрите и състезанията заемат голяма част от тренировките, като са насочени към развитие както на физически, така и на чисто човешки качества като уважение, упоритост, честна игра.

Деца на възраст над 10 години

Нашите бъдещи тийнейджъри тренират два пъти седмично: във вторник от 19:30 часа и в неделя от 18:00 часа. В тренировките им са застъпени кондиция, сила и издръжливост. Постепенно добавяме работа с леки тежести (гирички, дискове), за да развиваме правилно мускулатурата.

Можете да заявите безплатна пробна тренировка тук:

Споделете с приятели: