За нас

Програмата Healthy Kids е разработена от екипа на Ultimate Training. Ние се занимаваме с тренировки на деца и възрастни от 2011 година, когато създадохме първата официално лицензирана зала за кросфит в България CrossFit Dream.

През цялото това време ние водим тренировки, правим режими и консултации и систематизираме познанието си за нуждите на различните възрастови групи. През 2017 година стартирахме програмата CrossFit Kids, през която преминаха над 100 деца на възраст между 5 и 13 години.

С времето успяхме да разграничим потребностите и възможностите на децата спрямо тяхната възраст и ниво на развитие. Говорихме с много родители, срещнахме се с много и най-различни ситуации. Сега имаме систематизиран подход, с който можем да създадем здравословни и дългосрочни навици при децата и техните родители.

Healthy Kids е програма, при която децата ви ще тренират и ще учат важни уроци за своето тяло, които за съжаление не намират достатъчно място в учебните програми.

Екип

 Healthy Kids се провежда в зала CrossFit Dream Skyler и зад програмата стои екипът на Ultimate Training. Тренировките се водят от Андрей и Кирил, а за създаване на съдържание, съвети, режими и препоръки използваме мрежа от консултанти по хранене и детска психология.

Андрей Любенов

Андрей Любенов

треньор

Андрей е сертифициран треньор по програмите CrossFit и CrossFit Kids. Води детски тренировки от 2017 година, като опитът му е с деца на възраст от  5 до 15 години.

Кирил Любенов

Кирил Любенов

треньор

Кирил е кинезитерапевт, като се занимава с водене на тренировки от 2009 година. През 2011 година създава първата официално лицензирана зала за кросфит в България. От тогава води тренировки за възрастни и деца и изготвя индивидуални хранителни и тренировъчни режими