Споделете с приятели:

След тежките есен и зима, в които дълго време бяхме затворени, пролетта вече ни загатва за по-добри и свежи дни! През февруари успяхме да подновим тренировки, като за пръв път ги провеждаме не в собствения си дом, а в други зали – комплекс Спарк и комплекс Атама. Там вече месец тичаме, скачаме и тренираме.

Този месец беше опознавателен, защото имаме много нови деца, защото сме на ново място и защото все още оценяваме ефектите от пандемията. А те, за съжаление, не са никак добри. Наблюденията ни показват, че хлапетата, особено във възрастта 8-12 години, са станали доста апатични, позагубили са тонус, а в много случаи са се и обездвижили.

Това, което виждаме в общия случай, е намален обем на движение, понатрупване на мазнинки и позабравени навици. Нормално е, децата не носят вина за това. Просто твърде много им дойде и на тях. 

Какво ще правим през март?

На първо място – връщаме веригата на успеха! Всеки ден ще имаме кратичка тренировка (10 минути), която ще пускаме във Viber групата ни и в сайта. В петък пък ще ви пращам по мейл и тренировките за следващата седмица. През уикенда в залата ще упражняваме движенията, които ще трябва да правите с децата през седмицата 🙂 Забавно, а?

Всяко дете ще получи календар за март, в който след всяка тренировка ще зачертава с хикс датата. В края на месеца ще гледаме резултати 🙂 Календар за март можете да вземете и тук

Ами залата?

Залата си е зала, продължаваме да тренираме в събота и неделя. Ако времето ни го позволи, можем да излезем за тренировка или разходка и някъде навън. Но е рано да се каже. Едно е сигурно: в залата всеки път ще има игри и състезания – така че не пропускайте!

A как беше през февруари? Беше страхотно! Ето ви малко снимки, за да се уверите!

АтамаСпарк

Споделете с приятели: