Споделете с приятели:

Скъпи приятели, съвсем скоро програмата ни за тренировки на деца Healthy Kids ще стартира отново. При това в две съвсем нови за нас локации. Разбира се, подновяването на тренировките ще бъде възможно тогава, когато здравните власти позволят.

Двете нови места, където ще се срещаме, са зала Skill Box в Атама Уелнес Клуб и Spark Fitness&SPA

Skill Box – Атама Уелнес Клуб

Залата се намира при посолството на Румъния, на ул. Михай Еминеску 1. Относително близо е до предишната ни локация – CrossFit Dream Skyler.

Тренировките в Skill Box ще се провеждат в неделя по следния график:

  • група 7-9 години от 16:00 часа
  • група 5-6 години от 17:15 часа
  • група над 10 години от 18:30 часа

Spark Fitness&SPA

Залата се намира на ул. Рачо Петков Казанджията 4, но много по-лесно е да знаете, че е в близост до Декатлон на Околовръстното и е изключително достъпна.

Тренировките в Spark Fitness&SPA ще се провеждат в събота по следния график:

  • група 5-6 години от 09:30 – 10:30 часа
  • група над 7 години от 10:45 – 11:45 часа

Засега в Спарк ще стартираме с две групи и сме готовност да пуснем и час за “големите”. Да знаете обаче – тренировката от 10:45 ще е е подходяща и за тях.

Вярваме, че и двете локации отговарят на високите изисквания на нашата Healthy Kids програма и децата ви ще се чувстват отлично. Условията са перфектни, залите са чисти, уютни и достатъчно добре оборудвани. Подбрали сме ги така, че да можете и вие да тренирате, докато ги чакате да се налудуват с нас.

За да можем да направим плановете си добре и да знаем дали ще са нужни корекции по графика (в готовност сме да добавим още дни и часове в графика), ви молим да попълните анкетата:

Благодарим ви за доверието!

Споделете с приятели: